AKTUELNO

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je da je zadovoljna ostvarenim rezultatima na današnjim lokalnim izborima i osudila bojkot na koji su pozivali Saša Janković i Vuk Jeremić.

- Naših tri posto u Pećincima je ono što smo uvek osvajali i taj rezultat je, uz sav uloženi trud, maksimum u ovom trenutku. U Negotinu, gde smo izašli na listi sa Demokratskom strankom, u zbiru smo ponovili pojedinačni rezultat sa prethodnih izbora - naveo je LDP.

Prema oceni LDP-a, rezultati opozicionih partija pokazuju da su neophodne organizacione i programske promene o kojima godinama govore, kako bi se napravila alternativa vlasti Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera.

Ne može se očekivati, kaže se u saopstenju, da građani koji su nezadovoljni političkom situacijom urade posao koji treba da rade političke partije, koje su "dužne da rade i na smanjivanju tenzija i prevazilaženju međusobnih podela koje uzrokuju pojedinačne incidente i bacaju negativno svetlo na ceo izborni tok".

Ta stranka od nadležnih organa traži da ispitaju "ozbiljne primedbe koje su izrečene na izborni proces". - Nemamo nikakvo razumevanje za bojkot izbora na koji su pozivali Saša Janković i Vuk Jeremić, čime su direktno radili protiv opozicionih partija koje su izašle na izbore - naveo je LDP.

Pročitajte još: UBEDLJIVA POBEDA SNS NA LOKALNIM IZBORIMA! Vučić: Rekordan uspeh u Pećincima - skoro 80 odsto! (VIDEO)

#Izbori

#LDP

#Saša Janković

#Čedomir Jovanović

'